Detta är en variant på hamburgaren där vi skuret köttet istället för att mala ner. Men en rejäl laddning rostbiff mellan två hamburgerbröd kan ju inte bli fel. Om man vill så är den supersnabb att göra och det är klassiska smaker som går ihop. Detta är en riktig favoritmacka/burgare!
Klassiska svenska smaker i ett hamburgerbröd. Börja med att skiva löken och stek den i smör. Salta och peppra. Blanda creme fraiche, pepparrot, majonnäs och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar. Rosta hamburgerbröden på insidan och stryk på ett litet lager av pepparrotskrämen, lägg på isbergssallad och varva sedan skivor med rostbiff. Lägg på den stekta löken och toppa slutligen upp med resterande pepparrotskräm.Rostbiffsmacka med pepparrot
Ingredients
Instructions
Anders Johansson
2013-04-19 at 12:51Mycket fin macka. Liknar en som jag åt VARJE morgon till frukost när jag var i Boston på konferens en vecka. Tog den första dagen och vågade sen inte byta till något annat. Jag fantiserar ofta om den mackan.
Just det där berget av rostbiff som ni sopar in gör nog susen.