Om foodjunkies

Vill ni komma i kontakt med oss så skicka ett mail till hej@foodjunkies.se.

Recensions-ex / varuprover: Kontakta oss via mail så återkommer vi med var det ska skickas.

Samarbeten / annonser: Vi gör samarbeten när det känns rätt och aktiebolag finns. Kontakta oss via mail.

Räckvidd 2022: Foodjunkies.se snittar cirka 15000 unika besökare per månad. Vårt Instagram-konto NordicFoodTravel har över 11000 följare.


Om oss: Foodjunkies startade 2012 och idén bakom har alltid varit att skriva om god och vällagad mat. Vi älskar god mat och de första åren så fokuserade vi väldigt mycket på den så hatade skräpmaten a.k.a junk food. Vi ville skapa och stå upp för junkfood’en men göra den på bra råvaror och med mycket tid. Numer har bloggen tagit en annan inriktning och är mer fokuserat på god och vällagad mat, upplevelser som hänger ihop med mat och såklart även rena matresor. Ibland så rör vi oss ut i världen och givetvis dokumenterar trevliga ställen som världen bör få vetskap om. Vi testar produkter och det vi gillar kommer upp som bra tips på bloggen. Men allra mest så lagar vi mat och skriver ner recepten för att vi ska komma ihåg dem själva.

Stockholm är platsen där vi rör oss mest och därför utgår det mesta därifrån. Vi är tre före detta media-arbetare som står bakom bloggen.

Jens – är den som dragit igång foodjunkies och skriver det mesta här på sajten. Mat är stora passionen i livet såväl laga som att äta på trevliga stjärnbeströdda restauranger. Älskar en god hamburgare men finner också passion och glädje i den ny-nordiska vegetariska maten.

Mats – före detta chefredaktören och exilgöteborgare med passion för kött, öl och smör. Arbetar med data, har de senaste åren bockat av 4000+ olika öl. Drömmer alltid om att återigen sätta sig på att plan till USA, äta och dricka ovan nämnda saker. I den ordningen.

Johan – vår alldeles egen vinkännare som djupdyker i vad som erbjuds från Italien och Frankrike. Han som vet var och när man köper den bästa tryffeln i Stockholm, älskar prestigelösa krogar och är en fena på att hitta tid i vardagen för att laga en härlig middag till stora familjen.

Välkommen till foodjunkies.se.

Vill ni komma i kontakt med foodjunkies-redaktionen så skicka ett mail till hej@foodjunkies.se.