Pulled pork är ju normalt inget man lagar för få personer. Minst 1 kilo karré brukar det gå åt och är man det lilla hushållet i kombination med att man inte jobbar som grovarbetare, ja, då blir det ofta en laddning över. Men det finns något vackert med bra leftovers och vi har tidigare labbat fram många spännande pulled pork-recept, allt ifrån att servera det i pita till hamburgerbröd.
Så varför inte göra en pizza? Detta är kanske världens enklaste pizza och snabbaste pizza. Hemligheten är att degen ersätts av ett tortillabröd. Men låt dig inte luras av enkelheten, det blir förvånansvärt bra.
Snabblagad pizza toppad med överblivet kött från gårdagens pulled pork-middag. Bred på ett tunt lager tomatpuré på ett tortillabröd. Ringla över olivoljan. Lägg på osten och toppa med majs och pulled pork. Grädda på 250 grader i cirka 5-6 minuter eller tills osten har smält. Det är gott med cole slaw som tillbehör.Pulled pork pizza
Ingredients
Instructions
Notes