Dryckestips

Jeremiah Weed Sour Mash Brew – Alkoläsk utan imageproblem

Jeremiah Weed Sour Mash Brew

Jeremiah Weed Sour Mash Brew är en udda fågel i Systembolagets utbud, men för någon som romantiserar vilt kring redneck-USA är den svår att låta bli.
Bara man tittar på etiketten går tankarna till glasburkar med hembränd sprit, fyrhjusdrivna förväxta fordon och grillfest i trailerparken. Men vad väntar dig egentligen för smaker när du inte kan motstå din inre hillbilly?

Att kalla Sour Mash Brew för alkoläsk är inte helt fel. Det är någonstans där en snabb smaksammanfattning landar. Ska man utveckla den lite kan man säga:
Gillar du bourbon kommer du antagligen tycka om den. Tycker du dessutom om Trocadero finns risken att du kommer att sätta dig själv på tillfällig Jeremiah Weed-diet.
Den tydliga bourbonsmaken är inte oväntad – Jeremiah Weed tillverkar just bourbon och de alkoholsvagare dryckerna har kommit in först de senaste åren.

Hursomhelst kul med en oväntad Kentucky-produkt i bolagets hyllor. Att den dessutom möjliggör konsumtion av alkoläskliknande drycker utan att man tummar på sin image som öl- och whiskey-drickare är absolut inget minus.
Sour Mash Brew lanserades på bolaget i början av oktober 2012 och finns i det ordinarie sortimentet.

You Might Also Like