Sommar, sol och grillat är härligt, och en bra sallad är ett måste till grillat. Med den här lättlagade caesardressingen kan du förbereda och servera en fräsch och smakrik sallad som tillbehör. Dressingen går snabbt att fixa och kan förvaras i glas, så att den håller sig fräsch. Glöm inte att lägga dressingen i botten på salladsskålen så att krutongerna inte blir soggiga.
Det finns många varianter av caesardressing, men vi har valt att fokusera på de smaker som man förknippar med caesarsalladen. Salladen ska inte stå för länge, så rekommenderar att man lägger upp allting innan servering för att få den så fräsch och krispig som möjligt. Prova den här lättlagade caesarsalladen till din grillade sommarmiddag idag.
Lättlagad caesarsallad - ett fräsch tillbehör till sommarens grillmiddag. Blanda majonnäsen med vitlök, sardeller, riven parmesan, dijonsenap och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Rosta brödet och skär i stavar. Skölj salladen och skär i strimlor, hyvla parmesanen till flagor av ost. Varva romansalladen, brödkrutonger, caesardressing och parmesanflagorna.Enkel caesarsallad
Ingredients
Instructions
Jelly Doughnut
2013-06-17 at 14:45Över en vecka sedan senaste uppdateringen.. Skärpning.. OCH, det senaste inlägget var dessutom en sallad.
Foodjunkies.se
2013-06-17 at 23:20Kära Jelly Doughnut,
I egenskap av protégé har vår mentor lämnat oss och vi står nu på bar backe, börjat jobba för brödfödan och tvingas äta sallad(!) till lunch och middag.
När bokslut är lämnat, kaffekoppen diskad och chefens bil tvättad – ja, då räknar vi med att laga mat igen.
Hoppas du har tid att vänta på oss. Annars tipsar vi om sajten vegoriket.se som vi tror skulle passa herrn i smaken.
/Kompisarna på food junkies