Denna New York-klassisker som aldrig går ur tiden. Detta är verkligen mackornas macka och upplägget är densamma på de flesta ställen. Det här är ju en köttfest av rang och kött, kött och surkål. Det finns ju lite olika tekniker för att tillaga denna och vi gillar att alla ingredienser är varma och vi gör det enkelt för oss och avslutar i ugnen för att få detta. Prova och njut av världens godaste macka!
Enkelt recept på en klassisk New York-style smörgås. För varje macka: Stek alla tre brödskivorna på ena sidan. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper. Montera på bröd med den rostade sidan utåt, stryk på dijonsenap, skivat kött, surkål och riven ost. Upprepa tills du har en macka som på bilden. Värm i ugn, 200 grader, i cirka 4-5 minuter tills osten smält och köttet är varmt. Ugnsvarianten är något ovanligare (men enkel och kladdfri) och vill man göra det lite mer genuint för sig så steker man inte brödet för sig först utan montera ihop hela mackan och sen steker i smör. Reuben Sandwich
Ingredients
Instructions
Anders Johansson
2014-02-05 at 09:03Gott och snyggt.
Får ni tag på bra pastrami någonstans? Jag har gjort själv en gång enligt det här receptet http://www.chow.com/recipes/30292-oven-smoked-pastrami
Det tog några dagar men fan vad värt det var. Det här blir det att göra igen i vår.