När det kommer till högrevshamburgare så är det många som föredrar att mala själv för att få den allra bästa smaken. Men om du inte kan få tag på bra kött eller har en köttkvarn, så kan den färdigmalda högrevsfärsen vara ett bra alternativ. Tyvärr varierar kvaliteten på färdigmald färs, men vi har hittat färdigmald naturbetesfärs i butikerna som har varit riktigt bra. Oavsett vad du väljer, så blir det allting godare än en fryst färdigpuck. Prova att göra dina egna högrevshamburgare redan idag.
Supergod burgare på högrevskött. Forma färsen med lätt hand till hamburgare, ca 150 gram per puck. Salta på båda sidor. Dela brödet och rosta i stekpanna. Bred på majonnäs på båda sidor. Stek burgarna i en het gjutjärnspanna och låt båda sidorna få en ordentligt yta. Lägg på osten när burgaren börjar bli färdigstekt så den hinner smälta. Montera ihop, ät och njut!Högrevsburgare
Ingredients
Instructions