Hamburgare/ Recept

Högrevshamburgare – mala själv eller färdigmald färs?

När det kommer till högrevshamburgare så är det många som föredrar att mala själv för att få den allra bästa smaken. Men om du inte kan få tag på bra kött eller har en köttkvarn, så kan den färdigmalda högrevsfärsen vara ett bra alternativ. Tyvärr varierar kvaliteten på färdigmald färs, men vi har hittat färdigmald naturbetesfärs i butikerna som har varit riktigt bra. Oavsett vad du väljer, så blir det allting godare än en fryst färdigpuck. Prova att göra dina egna högrevshamburgare redan idag.

Högrevsburgare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Middag
Serves: 4
Prep Time: 5 minutes Cooking Time: 15 minutes Total Time: 20 minutes

Supergod burgare på högrevskött.

Ingredients

  • 600 gram högrevsfärs
  • 4 st hamburgerbröd
  • 4 skivor ost
  • 4 msk majonnäs

Instructions

1

Forma färsen med lätt hand till hamburgare, ca 150 gram per puck. Salta på båda sidor.

2

Dela brödet och rosta i stekpanna. Bred på majonnäs på båda sidor.

3

Stek burgarna i en het gjutjärnspanna och låt båda sidorna få en ordentligt yta. Lägg på osten när burgaren börjar bli färdigstekt så den hinner smälta.

4

Montera ihop, ät och njut!


You Might Also Like