Finns den perfekta frukosten? För vissa så är det säkert gröt, några kokta ägg och en hård smörgås. Vi älskar ju en bra burgare så varför inte göra en hamburgare till frukost. Det här kan också vara en riktigt bra bakisburgare om man är lagd åt det hållet och vill ha något salt, starkt och flottigt för att få kroppen att vakna till liv. Vill man inte gå på frukost så går det bra att laga den till brunch istället.
Ägg och bacon på en hamburgare med några rejäla stänk tabasco sätter sannerligen igång smaklökarna. Varför inte kombinera med en Virgin Bloody Mary och du är tillbaka på nolltid till ditt vanliga jag.
Det här är en riktig favoritburgare och när man får sätta första tuggan och äggulan exploderar över köttet tillsammans med smaken från baconet, då är man nära himmelriket. Sekunden efter kommer hettan från tabascon och ger en lätt käftsmäll så man vaknar till.
Härlig frukostburgare som gör alla glada. Blanda köttfärs, äggula, dijonsenap, salt och peppar till en smidig färs. Dela färsen och forma till 4 hamburgare. Stek baconet och låt rinna av på hushållspapper. Stek äggen efter eget smakpreferens men försök att låta gulan hålla sig mjuk och rinnig. Dela och smörstek hamburgerbröden frasiga. Lägg på majonnäs och salladsblad på det undre hamburgerbrödet. Stek hamburgarna i het panna till önskad stekgrad. När hamburgarna börjar bli klara, lägg på osten så den börjar smälta något. Toppa upp med bacon, ägg och stänk på tabasco.Baconburgare med ägg
Ingredients
Instructions