En hyllning till mysfredagen och den nya tidens brunsås, dvs bearnaise – detta recept aspirerar på att bli svenska folkets nya favoritburgare – bearnaisehamburgare. Detta kan ju av connoisseuren uppfattas lite väl flottigt och mastigt men den är inte alls tokig. Den lätt kryddiga hamburgaren gifter sig fint med med bearnaisen och när den toppas upp med knaprig, rostad lök så kan man inte annat än luta sig framåt över burgaren och njuta. Låt familjen, vännerna och grannarna få njuta av en mysig bearnaise-hamburgare.
Allt blir godare med bearnaisesås. Blanda köttfärs, äggula, sriracha, salt och peppar till en smidig färs. Forma till 4 stycken hamburgare och stek dem i en panna med smör till önskad stekgrad. Dela och rosta hamburgerbrödet lätt i en stekpanna. Montera i följande ordning; bröd, tunt lager majonnäs, bladspenat, hamburgare, ost, bearnaise, rostad lök, tomat och slutligen bröd.Hamburgare med bearnaisesås
Ingredients
Instructions