En perfekt lunch eller brunch-rätt med pulled pork och en krispig coleslaw fast på fänkål. Det bryter av perfekt det feta fläsket och balanserar upp bra mot det mjuka brödet. Superenkelt att göra och orkar man inte göra pulled pork eller har fått över så finns det numera att köpa färdig i färdighyllan.
Perfekt macka om man har pulled pork över. Hyvla fänkålen tunt, gärna på mandolin, och blanda med majonnäs, dijonsenap och smaka av med salt och peppar. Värm pulled porken, grilla bröden och montera ihop. Bröd, kött, coleslaw, bbq-sås, bröd. Färdigt.Pulled pork sandwich med coleslaw
Ingredients
Instructions
Rickard
2013-04-02 at 08:59Sandwich.. Nice.. Känns som nivån på antalet grönsaker dock ligger lite i överkant när man lägger till coleslaw.. :)
Foodjunkies.se
2013-04-03 at 22:17Haha, ja, en hel grönsak på den här burgaren.