Inspiration

Lilys burger öppnar på kungsholmen

I tidningen Vårt Kungsholmen kan man läsa att snabba cash-skådisen Mahmut Suvakci kommer att öppna en burger joint på Kungsholmens västra del.

50-talskitch ska blandas med burgare, milkshakes och fried chicken. Just kycklingen kommer Dante Lorenzo Gonzales, från Dante Fried Chicken i New York, att fostra de nya restauratörerna i hur man gör den bästa friterade kycklingen. Vem som ska fostra i hamburgarens värld är oklart men det går nog bra om de bara fixar ett gott bröd och nymald färs. Lyckas de med det så har de kommit längre än 98% av hamburgerställena i Sverige där det mesta är fryst och ofta ganska trist.

Hamburgare är ju det bästa vi vet så har vi höga förväntningar på den nya restaurangen. Och eftersom ena halvan av food junkies bor i princip granne med nya restaurangen så är vi väldigt glada för denna nyhet. Denna nya del av Kungsholmen har än så länge bara några trista pizzerior och dålig sushi.

Välkommen säger vi till Lilys Burger.

Lilys Burger
Hornsbergs strand 47
öppnar 11 januari

[Uppdaterad]
Öppnar den 25 februari

You Might Also Like

  • Lilys Burger öppnar i februari | food junkies
    2013-01-13 at 10:11

    […] har tidigare skrivit om Lilys Burger som öppnar vid Hornsbergs strand på Kungsholmen. Öppningsdatumet har blivit […]

  • Italy
    2013-04-20 at 21:41

    Absolutely not a good place. Dirty, bad service and average quality. I will never go again after what the owner/person in charge did with some burgers… Disgusting