Äta ute

Hamburgare på Burger Bistro

I djupaste Vasastan har det under hösten ynglat av sig ytterligare en hamburgerrestaurang. Utspritt över hela Vasastan hittar vi nu Prime Burger i Sibirien, Flippin Burgers vid Tegnerlunden och Burger Bistro vid St Eriksplan. Vem hade kunnat tro att konservativa Vasastan skulle bli ett hipstermecka.
burgerbistro2_670
Vi har ju tidigare gjort ett besök men nu var det dags för en annan redaktionsmedlem att inmundiga hamburgare. Denna gång gjordes besöket på lunch och får man en burgare med pommes och kaffe. Det är samma pris (95 kr) och erbjudande som Prime Burger kör på sin lunch.

Precis som vårt tidigare besök så kan vi konstatera att det är en helt okej hamburgare. Brödet är helt okej, skapligt stekt men lite dålig köttsmak. Egentligen inget att klaga på men samtidigt så sjunger Burger Bistros hamburgare inte riktigt för oss. Jämfört med de renodlade hamburgerhaken som har kommit så är Burger Bistro en medelmåttig men stark 3:a. Men jämför man med restaurangburgare överlag och all den skit som serveras så är det en solklar 5:a. Äpplen och päron dock…

You Might Also Like