Äta ute

Hamburgare på BonBon Deli

En ny spelare har landat på hamburgerscenen och det är restaurang Bon Bon som har ynglat av sig. De har startat en liten deli-butik ett kvarter bort från restaurangen där man kan hitta allt ifrån nyslagen tryffelmajonnäs till olika sorters charkuterier. Men de har även ett litet kök där de serverar grillade mackor och hamburgare. Mycket sympatisk meny med bland annat Philly Cheesesteak Sandwich, Grilled Cheese och Reuben Sandwich. Även några soppor har letat sig in på menyn och restaurangens legendariska kycklingvelouté återfinns där.

Längst en vägg hittar man 6 stycken stolar som man kan sitta och inmundiga sin lunch även om de flesta verkar ta med sig maten to go.
bonbon_deli_hamburgare
Vi går loss på burgaren och det är en skaplig pjäs med bbq-sås, ost och några skivor bacon. Baconet är perfekt stekt och osten är generös. Hamburgaren är ordentligt rosa i mitten, på gränsen till rå men fortfarande med värme. Var länge sedan jag åt ett så perfekt stekt kött utan att det var kallt.

När det gäller brödsidan så var det okej utan att överraska alltför mycket. Tycker allt hålls ihop fint och det är en bra burgare till rätt pris. För en kontorsnisse så är det en lagom portion då man endast får en ganska tråkig coleslaw och en habil saltgurka till. Allt till det facila priset av 95 bagis.

Vi ger den fyra lökringar av fem.

Mer info: BonBon Deli

You Might Also Like