Äta ute/ Inspiration

Casual Street Food

Hos bloggaren Öhmans Mat & Vin kan man läsa om den nya restaurangen Casual Street Food som serverar klassisk snabbmat i vällagad förpackning. Det är ju inte i ärlighetens namn inte speciellt ofta Malmö lockar med sina restauranger (förutom restaurang Bastard!) men något börjar hända.
casualstreetfood
Det känns som Malmö har kommit mycket längre när det gäller prisvärda och enklare restauranger. Tankarna går till någon slags amerikansk bistrokultur som har börjat sprida sig dit. Hos Öhmans kan man även läsa om nya Spoonery som också låter som riktigt bra street food i modern tappning. Allt i Malmö. Vi hoppas att krögarna i Stockholm börjar ta efter detta och inte bara startar jättekomplex vid Stureplan. Stockholmarna behöver vardagskrubb till en rimlig slant.

Men tillbaka till Casual Street Food och dess meny. På restaurangen kan man finna både hamburgare och korv som kombineras med både fish taco och fish & chips. Skölj ner detta med ett par öl eller varför inte en nymixad milkshake. Jag hoppas att det är lika gott som det låter. Och att det kommer något liknande i Stockholm snart.

You Might Also Like

  • Jim
    2013-03-09 at 08:18

    Håller med fullkomligt!