Inspiration

Bloggen fyller 2 år

För två år sedan satte vi tre bakom projektet igång och pratade om att det vore roligt att dokumentera våra junkfood-äventyr. Snabbmaten med dålig klang blev sedermera någon slags pub grub med en blandning av engelsk pubmat och amerikansk snabbmat. Vi utvecklas och råvarorna blir bättre, recepten blir enklare och maten blir godare.

Mycket har hänt hos oss som skulle skriva på bloggen. Barn har fötts, ännu fler barn har fötts, tryffelresor har gjorts och resor har ställts in, burgare har grillats och burgare har testats. För oss som skriver har livet gått i 180 km/h men det har väl inte alltid avspeglats här. Och just därför är det extra roligt att vi har tagit ett varv och snyggat till bloggen och förhoppningen är att det ska komma mer inlägg.

Vi kommer att fortsätta skriva om hamburgare, kött och junkfood i allmänhet men även göra fler nedslag i kokböcker, restauranger med onyttig-mat-ambitioner och annat kul som vi hittar.

Men nu ska vi fira att vi faktiskt finns ett tag till. Redaktionsmedlemmarna fyller på sina glas med olika saker. Jens firar med ett glas skumpa, Mats med en hipsterbärs och Johan snurrar ett glas amarone.

Skål!

Ps, passa på och kolla i våra arkiv. Vi har faktiskt producerat en del bra under den här tiden.

champagne-438448_1280

You Might Also Like