Recept/ Tillbehör

Majonnäs – bästa tillbehöret till din hamburgare

En hamburgare ska ha en god majonnäs struken på insidan av bröden. Majonnäs är bra till det mesta, speciellt hamburgare och pommes frites, och ett bra grundrecept måste man ha vilket följer nedan.

Naturell direkt på brödet, som bas till goda såser och dressingar. Möjligheterna är många och med en näve finhackade färska örter i majonnäsen lyfter det ett snäpp till. Majonnäsen på bilden är smaksatt med finhackad rosmarin.

Majonnäs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Tillbehör
Prep Time: 3 minutes Cooking Time: 7 minutes Total Time: 10 minutes

Egengjord och hemmaslagen - det blir inte bättre än så. Använd elvisp om du är ovan så går det snabbt och lätt.

Ingredients

  • 1 äggula
  • 1 tsk vinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 dl rapsolja
  • salt & peppar

Instructions

1

Förberedelse: se till att samtliga ingredienser har rumstemperatur.

2

Blanda ihop äggula, dijonsenap och vinäger.

3

Tillsätt olja droppvis under konstant vispning (elvisp går bra). Majonnäsen ska vara bli tjock och kan spädas med en gnutta vatten om man vill ha lösare konsistens.

4

Smaka av med salt och peppar.

You Might Also Like