Om food junkies

Vill ni komma i kontakt med oss så skicka ett mail till hej@foodjunkies.se.

Vi vill att detta ska vara en orgie i vad vi tycker är god mat. Och tanken bakom denna sajt är att man ska hitta våra favoritrecept, restauranger som vi gillar att gå på och drycken som vi gillar att dricka. Vi håller till i Stockholm så det mesta utgår därifrån även om vi kommer att göra nedslag på andra platser i världen.

Bakom denna köttfasad så finner i två personer och några lösa hangarounds. En presentation av oss hittas här nedan och våra hangarounds kommer att bli presenterade när de väl skriver något.

Först ut…

Jens – stor passion för mat, båda att äta och laga själv. Är den självpåtagna restaurangexperten på arbetsplatsen, har ätit sig runt på ett antal Michelin-restauranger världen över och favoriträtten är fortfarande hamburgare. Och som en obstinat 13-åring så är favoritdrycken Coca Cola. Favoritplats är New York då man hittar både fine dining och bra burgare.

Och så har vi…

Mats – exilgöteborgaren med en passion för kött, öl och whiskey. Med den beskrivningen så låter det som värsta alfa-hannen som sitter och brölar efter bruna bönor till sportnytt. Så är inte fallet, tänk mer converse och jobb inom mediesvängen. Är även den som sköter tekniken bakom sajten. Favoritplats på jorden är Amarillo/Texas.

Och vår senaste medlem…

Johan – vasastansbo’n som är född, uppväxt och bor med sin egen familj inom en radie på 1 km. Och de säger att folk på landet vägrar att flytta… Älskar tryffel mer än livet själv och favoritplatsen är antagligen någonstans i Italien vid tryffelsäsong. Är vår kokbokskonnässör.

Vill ni komma i kontakt med oss så skicka ett mail till hej@foodjunkies.se.