Recept, mat och junkfood

Om food junkies

Vill ni komma i kontakt med oss så skicka ett mail till hej@foodjunkies.se.

Food Junkies-redaktionen består av tre personer och vi startade bloggen 2012. Jens som skriver det mesta, Mats som fixar med tekniken bakom och Johan som mest jagar tryffel. Vi älskar god mat och det är något speciellt med just den hatade skräpmaten a.k.a junk food som inspirerar, upprör och berör. Vi vill ändå slå ett slag för junk food och göra den till vällagad mat på riktiga råvaror.

Fokus är på mat, mat och mat. Ibland så rör vi oss ut i världen och äter på trevliga ställen som dokumenteras och recenseras. Ibland testar vi några nya produkter och gillar vi dem så kommer de upp som tips på bloggen. Men mest så lagar vi mat och skriver ned recepten här för att vi ska komma ihåg dem själva. Stockholm är vår hemstad så det mesta utgår härifrån.

Presentation av oss:
Jens – är den som dragit igång food junkies och skriver det mesta här. Mat är stora passionen i livet såväl laga som att äta på trevliga stjärnbeströdda restauranger. Skämsmat när resten av familjen sover är en burk ostdipp och nachos.

Mats – teknikproffset som är exilgöteborgare med passion för kött, öl och slow food. Arbetar med data, har testat över 2000 öl i untapped och drömmer om att åka till Amarillo / Texas.

Johan – har som uppgift att leta upp roliga nya restauranger och dra med Jens på. Han är också bankiren som vet var och när man köper den bästa tryffeln i Stockholm, åker till Alba och kommer troligtvis att bo på vid någon tryffelskog när han blir pensionär.

Välkommen till foodjunkies.se, 100% junk food på riktiga råvaror!

Vill ni komma i kontakt med food junkies-redaktionen så skicka ett mail till hej@foodjunkies.se.