Korv med bröd deluxe

Dinka - eleganta klockor 1495 kr

Korv har ju blivit trendigt det senaste åren och nu börjar det även leta sig ut i stugorna. Resultatet har blivit att det har kommit en väldigt massa färsk/rå korv som det svenska folket slänger på grillen under sommarkvällarna. Kok-korven har ju dock lyst med sin frånvaro och vi har varit förpassade till standardsortimentet. Men som tur är så börjar det dyka upp mer kvalitetskorv även på kokfronten vilket är trevligt för oss kok-korvsälskare. Bullens i all ära men ibland är det fint att få tag på en riktigt köttig rackare att växla upp med.

Denna wienerkorv kommer från Mälarchark och är en ekologisk korv med skaplig köttmängd och finstämd smak. Surkålen hittar vi numer även i Icas egna sortiment där det finns en liten mjuk påse med syrligt innehåll. Druvans plåtburk är en klassiker i sammanhanget och funkar alltid bra.

kokt korv med bröd och surkål

Korv med bröd deluxe
för 1 person
1 skiva surdegsbröd
3 msk surkål
1 wienerkorv av god kvalitet
1 burk dijonsenap

Rosta eller grilla brödet. Värm korven (värm, inte koka!). Värm och krydda upp surkålen. Ställ fram senapsburken. Njut.

Dinka - eleganta klockor 1495 kr
  • Alex

    Grymt! kommer följa den här bloggen med stort intresse.