Recept, mat och junkfood

Veckans tips v. 47

Det finns ju så mycket gott där ute och vi kan ju inte vara sämre än att vi tipsar om godsakerna. Vi kommer med ojämna mellanrum lägga ut veckans tips. Och vi vill gärna ha tips själva så dra gärna en kommentar nedan.

Nu kan man ju tro, av bilden att döma, att det ska bli några gamla korvar ála 70-tal som vi kommer att tipsa om. Men så är icke fallet, premiärveckan så kör vi (suprise!) – kött.

En inte alltför pinfärsk länk men ack så trevlig blogg. Amerikanska som nu huserar i Stockholm och bloggar om mat och då amerikansk mat i synnerhet. Här finner vi en fläsk-snacks som görs på svålen. A snack for champs.

Hos ölbloggen Kornmalt & Humlekottar hittar vi inte bara öl utan ett grymt recept på Porchetta med steg-för-steg instruktioner. Grisköttstarmen knorrar.

Är man road av iphone-fotografering på hög nivå så ska man kika in hos ElvaElva. Förutom bra foto så hittar vi ett par asiatiska revbensspjäll som ser riktigt fina ut.

Vi gjorde tidigare i veckan en laddning pulled pork och den nya sajten In the ktchn levererar en pulled pork med Dr Pepper.

Sist men inte minst hittar vi den fantastiska siten Gödsvinet som länge har varit en favorit. De skriver allt möjligt skoj men det vi fastnade för var ett inlägg om hamburgare. Hamburgare på det mer filosofiska planet.